Motorrijden is misschien wel de leukste manier om je te verplaatsen in het verkeer. Steeds meer mensen komen ook tot die conclusie. Daarnaast wordt het steeds drukker op de weg en sta je met de auto constant in de file. De motor is dan ook een steeds populairder vervoermiddel voor woon-werkverkeer. Dat we op de motor meer kwetsbaar zijn is duidelijk.

Motorrijles

Bij motorrijschool Erik Eisma gevestigd in Nederweert krijg je daarom ook een zeer gedegen motorrijopleiding. De rijlessen starten vanaf ons adres in Nederweert. Je wordt tijdens de motorrijles uitstekend begeleidt en je leert de mogelijkheden van de motorfiets kennen. Daarnaast bereiden wij je op een verkeersveilige en verantwoorde manier voor om aan het verkeer deel te nemen met de motorfiets. Omdat motorrijden wezenlijk anders is dan autorijden volgt Erik ook vaak op de motorfiets.

Bij motorrijschool Erik Eisma les je op de modernste motorfietsen. Hiervoor hebben wij de beschikking over motoren met ABS voor de categorieën A en A code 80 (vanaf 21 jaar).

Zelfstandig

Je gaat zo snel mogelijk zelfstandig solo op de motorfiets rijden. De motorrijinstructeur zit bij jou achterop of volgt jou. In het laatste geval geeft hij je aanwijzingen en tips via draadloze communicatie apparatuur.

Veilig

Op de motor zijn we aan allerlei zaken blootgesteld. Het is dan ook van het grootste belang dat je tijdens de motorrijles goed beschermd wordt. De motorrijschool heeft voor de lessen dan ook motorkleding en een helm voor je ter beschikking (zonder meerprijs). Wil je tijdens de motorrijles alvast in je eigen motorkleding rijden? Dan natuurlijk ook.

Zuid-Limburg

Omdat je bij motorrijschool Erik Eisma echt kan leren motorrijden is er de mogelijkheid dat je tijdens je motorrijopleiding alvast meer ervaring opdoet. Dit kan dan door een dagrit Zuid-Limburg in de opleiding in te plannen. Wat je op deze dag leert gaat veel verder dan de eisen die het CBR stelt aan het motorrijexamen. Na deze dagrit is het motorrijexamen niet meer dan een ritje “rond de kerk”.

Al effe geleden

Heb je al een motorrijbewijs maar heb je enige tijd niet meer op de motor gereden dan biedt motorrijschool Erik Eisma je de mogelijkheid om je vaardigheden en verkeersinzicht tijdens een motorrijles opfristraining weer op een aanvaardbaar niveau terug te brengen. De motorrijles opfristraining bestaat uit een deel voertuigbeheersing en een deel verkeersdeelneming.